UNIQUE traptreden

Bamboe visgraat

 

Een van de meest gekozen vloeren uit ons assortiment is nu de visgraat bamboe vloer. Veel uitgevoerd in caramel sidepressed met een mooie wenge bies en band heeft hij een klassiek maar toch ook moderne uitstraling. In onze uitvoering is hij met een opbouwhoogte van slechts 12 mm geschikt voor vloerverwarming en kan hij direct op een cementdekvloer wordt verlijmd. Op dit moment zie je veel wat grotere maten visgraat patronen om hem een wat industriëlere touch mee te geven.

Bamboe hoogkant

 

Normaal gesproken is een hoogkant vloer alleen voorbehouden aan projecten waar direct verlijmd gelegd kan worden maar door onze eigen opbouw met berkenmultiplex onderlaag kan deze plank ook zwevend geplaatst worden. De breedte kan tussen 14 en 29 cm gekozen worden. Doordat deze vloer voorbehandeld aangeleverd wordt kan in tegenstelling tot een traditionele hoogkant of industriale vloer deze vloer in een dag opgeleverd worden, dus plaatsen en volgende dag verhuizen.

Bamboe breedlamel

 

Een van onze blikvangers is onze bamboe breed lamel, uitgevoerd in meerder afwerking om precies de juiste kleur te krijgen. Het royale formaat en uiterst subtiele vellingkantje geeft deze plank zijn een landelijk gevoel zonder oubollig te worden. Uitgevoerd in density is hij extreem hard en slijtvast en kan in de meest veeleisende omstandigheden gelegd worden. In caramel density heeft hij iets weg van walnotenhout en zou niet misstaan in en grachtenpand uit de zeventiende eeuw. Kortom veel mogelijkheden

Bamboe patronen en maatwerk

 

Buiten de welbekende patronen kunnen wij veel verrassende ander patronen leggen die in overleg met de opdrachtgever ontworpen kunnen worden. Bijzonder is ons blok weefpatroon of hongaarsepunt. Afwerkingen met Skylt of juist traditionele olie was combinatie kan iets opleveren wat bergen anders te vinden is.